GEO ENG
GEO ENG

რატომ უნდა წაახალისონ ხორცპროდუქტების კომპანიებმა ადგილობრივი ხორცის წარმოება და როგორ

ნახევარფაბრიკატი ხორცპროდუქტების მწარმოებლებისთვის დიდი მნიშვნელობა აქვს ადგილობრივი ხორცის წარმოების განვითარებას,

რაც მათი სანედლეულო ბაზრის გაზრდას და გამრავალფეროვნებას შეუწყობს ხელს.

 

ერთ-ერთი კარგი გზა, რითაც ასეთი წარმოებები ხელს შეუწყობენ ხორცის წარმოების განვითარებას, არის დაეხმარონ ფერმერებს შექმნან დარგობრივი, ან რეგიონალურ-დარგობრივი ასოციაციები, რომლებიც შემდეგში დაეხმარებიან მოქმედ ან დამწყებ ფერმერებს ახალი ტექნოლოგიების გაცნობაში, ხარისხიანი სანაშენე მასალების და საკვები კომპონენტების შეღავათიანად და ორგანიზებულად შეძენაში, პროდუქციის ორგანიზებულად რეალიზაციაში და ა.შ.